Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
coolkitten

HIIT - hogyan eddzünk hatékonyan rövid idő alatt



fitness edzés HIITA HIIT (High-intensity interval training), vagyis Magas intenzitású szakaszos edzés mára az egyik legnépszerűbb mozgásformává nőtte ki magát. Hogy miért annak több oka is van. A HIIT által ígért eredmények nagyon jól hangzanak: azzal, hogy a legnagyobb erőfeszítéssel végezzük a gyakorlatokat, több kalóriát égethetünk rövid idő alatt, mint más edzésekkel, az egyik legjobb módszer a zsírégetésre, állóképesség fejlesztésre és tanulmányok szerint az edzés befejeztét követően akár 24 óráig is magasabb szinten működik az anyagcserénk.

Tovább
0

Kakaós golyók - Bliss ball recept



Finom, egészséges és még elkészíteni is egyszerű: ez a Bliss ball! A külföldön nagy népszerűségnek örvendő nassolnivaló tele van természetes hozzávalókkal, nem tartalmaz hozzáadott cukrot és még sütni sem kell.

Tovább
0

10 tipp az egészségesebb élethez 



egészség health egészséges életmód tippÁllandóan fáradtnak érzed magad, semmihez sincs erőd? Étkezések után mindig kényelmetlenül, nehéznek érzed magad vagy könnyen megbetegszel? Ezer féle diétát és csodaszert próbáltál, de a kilók csak nem akarnak eltűnni?
Mindegy mi az oka annak, hogy egészségesebb életmódra akarsz váltani, ha megvan az elhatározás már csak bele kell vágni. Persze könnyű azt mondani, ha fogalmad sincs hogyan kezdj hozzá. Ehhez gyűjtöttem össze a saját tapasztalataim alapján néhány egyszerű tippet, amiket szem előtt tartva könnyedén javíthatunk az egészségünkön.

Tovább
0

Egészség - a Wellness története



egészség wellness healthEgészség, wellness, fitnesz, ezerféle diéta, vitaminok és étrendkiegészítők, turmixok, #edzés, szénhidrátcsökkentett termékek, méregtelenítés, és még hosszasan sorolhatnánk azokat a szavakat és kifejezéseket, amelyekkel nap mint nap bombáznak minket a reklámokban, online, és a tv-ben. Divat lett edzeni és egészségesen táplálkozni... vagy csak ennek a látszatát fenntartani. Sorra jönnek ki az új tanulmányok, a cikkek elözönlik az internetet. De miért lett hirtelen ennyire népszerű ez a téma és a tengernyi ellentmondó információ közepette tudja valaki egyáltalán, hogy mi is az egészséges? Hogyan lehetünk egészségesek és boldogok? Melyik a legjobb étrend? Meggyógyíthatjuk magunkat természetesen? Ezekre a kérdésekre keresem a választ én is itt, a coolkitten-en.

Tovább
0
12
»

Kövess itt is

blogavatar

Utolsó kommentek